home 

MassageWe leven in een drukke tijd en vaak zorgt u beter voor de dingen en mensen om u heen dan voor uw eigen lichaam. U komt er pas achter wat uw lichaam allemaal doet als het een keer weigert om mee te werken. Dan pas beseft u dat uw lichaam uw belangrijkste vervoermiddel is. Het heeft behoefte aan bijvoorbeeld goede brandstof (eten/drinken), aandacht, warmte, vertrouwen, respect, ontspanning en rust. Belangrijk is een goede balans tussen spanning en ontspanning.

Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Bij massage volgt een directe fysieke response van het lichaam, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de stofwisseling wordt geactiveerd. Hierdoor worden voedingsstoffen en zuurstof naar de lichaamscellen gebracht en zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd, waarmee allerlei fysieke klachten kunnen worden verminderd of zelfs verholpen. Daarnaast werkt massage natuurlijk ook ontspannend voor de geest en zal massage een positief effect hebben op uw gezondheid en welbevinden.

Redenen voor een massage zijn bijvoorbeeld, u zwaar lichamelijk werk verricht, u veel in een zelfde houding zit of staat, u een sporter bent, recreatief of professioneel en natuurlijk omdat u het heerlijk en belangrijk vindt uw lichaam te verzorgen middels het ondergaan van een massage en geen klachten heeft.

Redenen genoeg dus om eens tijd vrij te maken voor deze vorm van ontspanning. Aandacht, helemaal alleen voor uzelf en genieten van een ontspannende massage die een weldadig gevoel geeft. Het is fijn als u na een massage geen drukke dingen meer op uw programma heeft staan, maar even heerlijk kunt nagenieten.

Drink na de massage extra water zodat losgekomen afvalstoffen makkelijker uw lichaam kunnen verlaten.

Klik hier voor de tarieven