home 

IK Skin Perfection MedikalDe missie die IK Skin Perfection heeft om mensen met huidzorg bij kanker te kunnen helpen is ook iets waar ik mijn steentje aan bij wil dragen. Hier is nog veel te weinig aandacht en kennis voor. Hoe mooi is het als ik jou hiermee kan helpen? Door jou te voorzien van de juiste informatie en de speciale Medical Reflex behandeling te geven, hoop ik jou net even dat extra's te geven wat je in deze tijd nodig hebt.

Hoe verzorg je de huid wanneer je chemo of bestraling moet ondergaan? Wanneer je chemo, bestraling of intensieve medische behandelingen moet ondergaan, gebeurt er veel met de huid. Er kunnen pigmentvlekken ontstaan, de huid kan overgevoelig reageren, dof en droog worden en geïrriteerd raken. Als gediplomeerd Medikal Skincare specialist van IK Skin Perfection kan ik je helpen om de huid de weer te kalmeren en te beschermen. Maar dat niet alleen. In deze moeilijke periode je je even niet ziek voelen door een heerlijke ontspannende behandeling, kan heel fijn zijn. Ook daarvoor ben je bij mij aan het goede adres.

Tip!
Wil je iemand die ziek is een hart onder de riem steken maar weet je even niet hoe? Geef de beautygiftbox Silky Organic Recover box (€39,95) cadeau. Deze producten zijn veilig te gebruiken bij chemo, bestraling, hormoonbehandelingen of intensieve medicatie trajecten.

Kies het beste voor jouw huid
Bij hormoongevoelige kanker, behandeling met bestraling of chemokuur mogen uw producten geen Phyto-oestrogeen bevatten (zoals oa Aloe vera) en behandeling verstorende bestanddelen. De Silk+ reiniging, Recover+ 24hr creme, De-itchy+ verzorgingsolie en de Butterly Cream bodycreme voldoen aan alle strenge eisen en zijn veilig te gebruiken.

Eczeem, psoriasis en de extreem gevoelige huid
Naast de huidverzorging bij chemo of bestraling is er in de IK Skin Perfecion Medikal ook aandacht voor de huid met eczeem, psoriasis en extreme gevoeligheid. De medical producten hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. De producten zijn perfect geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Eczeem is een vervelend huidprobleem waar veel mensen mee te maken krijgen. Eczeem bestaat uit ontstekingen in de bovenste huidlaag, waardoor er verschillende klachten als roodheid, zwelling, schilfertjes, bultjes of blaasjes kunnen ontstaan. Met problemen als een extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende of rode huid als gevolg. Met de EXCM+ producten hebben we een passend antwoord als veilig alternatief voor medicinale of hormoonzalven, doordat de producten huideigen en huididentieke ingrediënten bevatten zijn deze veilig en langdurig te gebruiken. De EXCM+ producten kunnen gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen, zelfs voor de meest kwetsbare babyhuid.
EXCM+ cream is een voedende, rijke emulsie die de natuurlijke bacterieflora van de huid weer in balans brengt. Het kalmeert de extreem gevoelige huid, vermindert roodheid en irritatie en biedt ultiem comfort. EXCM+ serum is een huidopbouwend en huidbarrièreversterkend serum met een luchtige samenstelling. Het vermindert direct roodheid en jeuk en verzacht de geprikkelde, extreem gevoelige huid. De combinatie van de EXCM+ cream en EXCM+ serum geven fantastische resultaten!