home 

Manicure en voetverzorgingNaast de gezichtsbehandelingen, het ontharen en de massages kunt u bij Schoonheidssalon la Petite ook terecht voor manicure en voetverzorging. Hiervoor gebruik ik de fijne producten van OPI.

OPI is een toonaangevend merk nagellak dat ook door tal van sterren wordt gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een kleur die hierbij past. Ook in kwaliteit voldoet het merk aan de hoge eisen die worden gesteld aan hun producten. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is “shockproof”. Niet voor niets heeft OPI in Amerika al diverse awards gewonnen en is door verschillende consumententests uitgeroepen tot beste product.

Schoonheidssalon la Petite biedt verschillende manicures en een voetverzorging aan.

  *De Touch up Treatment is een snelle behandeling bedoeld voor vrouwen die in één oogopslag verzorgde handen en nagels willen hebben. De nagels worden gevijld, de nagelriemen worden verzorgd en de behandeling wordt afgesloten met een heerlijke handcrème.

  *De Relaxing Treatment is bedoeld voor vrouwen die een intensievere en ontspannende behandeling willen. Naast het vijlen en het verzorgen van de nagelriemen worden je handen heerlijk gescrubd en gemasseerd.

  *De Anti-Aging Treatment is een zeer intensieve behandeling op het hoogste niveau. Omdat de handen altijd de juiste leeftijd verraden is het van belang om vanaf ongeveer 25 jaar met regelmaat deze Anti-Aging Treatment te ondergaan. De serumkuur licht pigmentvlekken op of voorkomt deze. Het effect van deze behandeling is een frisse, stralende huid, dier er jong en elastisch uitziet!

  *De Relaxing Feet Treatment is het cadeautje voor je voeten. Je begint met een heerlijk voetenbadje. Daarna worden je nagels en de nagelriemen verzorgd en wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke voetmassage.

Elke 15ml OPI nagellak bevat het revolutionaire ProWide penseel voor nog makkelijkere egaal en streeploos lakken. De vorm en de plaatsing van de haartjes in het penseel zijn anders dan de standaard nagellakpenseeltjes. Hierdoor neemt het ProWide penseel meer product op en is er veel minder kans op strepen bij het aanbrengen. Het penseel is daarnaast veel breder dan andere penselen, waardoor lakken nog makkelijker en sneller gaat.

Klik hier voor de tarieven