home 

Thuis adviesStress en zorgen, maar ook het weer en de seizoenen hebben direct invloed op uw huid. Een goede huidverzorging thuis is onmisbaar. Neem tijd voor uzelf en gun uw huid het beste.

Voor het beste resultaat adviseer ik u om de thuisproducten van Cenzaa of IK Skin Perfection te gebruiken. Hierdoor werkt het effect van de behandeling langer door.

Schoonheidssalon la Petite, Cenzaa en IK Skin Perfection werken volgens het 6-stappenplan.

Wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging - voor jong en oud - bestaat uit zes stappen.

Stap 1: Reinigen

Een prachtig gezonde huid begint bij reinigen en tonificeren. Cenzaa Everyday of IK Silk verwijdert make-up, verlost de huid van vervuilde stoffen en stelt daarmee uw huid in staat om stap voor stap haar natuurlijke evenwicht te hervinden.

Stap 2: Diepte reiniging Afhankelijk van uw huidtype gebruikt u de diepgaande reininging 1 tot 3 keer per week om uw huid in conditie te houden.

Stap 3: Complex

Voorkomen van rimpels? Versteviging? Gevoelige huid? Het Cenzaa Power programma en de IK Serum infusions zijn speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen. Uw huid zal haar normale functies terug krijgen waardoor ze er weer gezond, stralend en vitaal uitziet.

Stap 4: 24H Crème

Huidverjongende, hydraterende, verstevigende en corrigerende crèmes met doeltreffende en geavanceerde formules. Mooi oud worden, dat is dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van de een 24H crèmes. Deze ondersteunt de huid en beschermt tegen UV-straling en invloeden van buitenaf.

Stap 5: Masker

Stress, vermoeidheid en overdadige blootstelling aan zon, wind, warmte en kou tasten uw huid aan. Uw huid kan wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. Een gezichtsmasker is dé oppepper voor je huid. De groene cosmeceuticals in de IK Skin Double + Mask zorgen voor een optimaal en snel effect. Geniet van de rustgevende of juist verkwikkende werking van de Cenzaa Intense Touch Maskers.

Stap 6: Beschermen

Een zomers gevoel, iedere dag… met de Lovely Radiance producten van Cenzaa. Een getinte dagcrème op basis van zeer sterke anti-oxidanten en met een 100% natuurlijke UV reflectie! Oneffenheden en vermoeidheidsverschijnselen worden verzacht en droogtelijntjes worden opgeheven. De samenstelling met SPF 20 en het specifieke UV-complex beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, vrije radicalen en vervuiling. Of kies voor de heerlijke SPF 50 voor body en gezicht van Cenzaa of van IK Skin perfection. De Mineral+ is de ultime dagcrème van IK met een SPF van 30.

Klik hier voor de tarieven van de thuisproducten van IK Skin perfection. en hier voor de tarieven van de thuisproducten van Cenzaa.