home 

IK SKIN PERFECTIONOmdat er bij mij in de salon steeds meer mensen komen die een erg gevoelige huid hebben of een huid hebben die door medicatie is aangetast, heb ik ervoor gekozen om ook het merk IK Skin Perfection in mijn salon te voeren.

IK Skin Perfection staat voor schoonheid van iedereen, respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt.

ik logo


De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient aandacht. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label.

Dit betekent dat IK Skin Perfection altijd op zoek is naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die worden gecombineerd met elkaar voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in onze producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan reguliere cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.


Pure Power, Truly Natural.Tijdens de behandeling in de salon gaan we ervoor zorgen dat jouw huid weer gezond wordt en fijn gaat aanvoelen. Schoonheidssalon la Petite biedt verschillende IK Skin Perfection gezichtsbehandelingen aan, geheel op jouw huid afgestemd.

Klik hier voor de tarieven van de thuisproducten.