home 
ik logo

Cenzaa, Where Beauty Begins

De betekenis van Cenzaa is Zijde. Ervaar Cenzaa en je weet waar de naam vandaan komt, de prachtige zijdezachte structuren van de Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid.
Structurele verbetering van jouw huid, gezondheid, geest en geluk. Dat is mijn missie. Cenzaa ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige huidverbeteringsproducten en reikt je de tools aan voor een gezonde lifestyle. Een van die tools is het unieke 6-stappenplan dat Cenzaa ontwikkelde. In een aantal eenvoudige stappen begeleidt Cenzaa jou thuis naar optimaal huidresultaat. In alles wat ik doe staat jouw huidwens of -probleem centraal en streef ik samen met jou naar maximaal huidresultaat. Het beste beter te maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de combinatie van een positieve mindset, balans tussen body en soul en het gebruik van huidverbeterende producten leidt tot een gelukkig, evenwichtig leven. Jij verdient het om de allerbeste versie van jezelf te worden!

 
 

Huidveroudering remmen en huidverjonging inzetten. Met medische precisie, zonder chirurgie of botox. En met behoud van natuurlijke looks er 10 jaar jonger uitzien. 360º SKINCODE maakt het mogelijk!
360° SKINCODE is een geweldig totaalprogramma waarbij, met intensieve producten en geavanceerde behandelprogramma’s voor zowel thuis als in het instituut, gewerkt wordt aan maximale huidverbetering en optimale huidverjonging. In het instituut wordt een persoonlijk en exclusief behandelingsplan gemaakt dat is afgestemd op jouw huid, huidproblemen, huidbehoefte en huidwensen. Daarbij kun je denken aan intensieve fruitzuurbehandelingen en bindweefselmassages. Thuis werk je zelf verder aan huidverbetering door aan de slag te gaan met de producten van het 360º SKINCODE 6-stappenplan aangevuld met een op maat gemaakt plan voor voeding en lifestyle. Overigens versterken de huidbehandelingen in het huidinstituut de werking van de producten die je thuis gebruikt. Zo ga jij voor een maximale huidverbetering en bereik je optimaal resultaat!
360 SKINCODE is de trotse en bekroonde winnaar van de Professional Beauty Product of the Year 2020 Award. Gekozen door zowel de Vakjury als Beauty Professionals!

   
 

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen.

Klik hier voor de tarieven van de thuisproducten.